Сервиз - gyrocopter.bg
403
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-403,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Сервиз

Explore Our Consultancy Services

25/100 часово и годишно обслужване

Жирокоптера не е летателно средство което да изисква интезивна поддръжка, въпреки това се нуждае от специално внимание, тъй като не е приложимо спасително оборудване. За тази цел необходимите дейности трябва да се извършват от квалифициран персонал.

 

Препоръчваме ви редовни прегледи в съответствие с ръководството за експлатация на следните срокове: първия преглед след 25 часа, след това на всеки 100 часа или веднъж годишно, в зависимост от това кое от двете настъпи първо. Прегледа трябва да се извършва въз основа на текущия списък за поддръжка.

 

Някои износващи се части трябва да бъдат редовно подменяни, за да се поддържа надеждността и стойността на вашия жирокоптер. Освен това, по този начин може да се възползвте от някои дребни подобрения и вашия жирокоптер да бъде снабден с най-новите технологични елементи.

Explore Our Consultancy Services

25/100 ЧАСОВО ОБСЛУЖВАНЕ

25, 100 ч. и годишно обслужване за подържане на летателна годност с механици от производителя

ПЛАН ЗА ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ

Изготвяне на План за техн. обслужване според изискванията на ГД на ГВА

Гаранция

Осигурена гаранция от производителя с бързо и качествено обслужване

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Бърза доставка на всички необходими резервни части. Наличности на склад в България

WordPress PopUp Plugin